Din kundkorg är tom.



 Land / språk
SEK

 Logga in
Glömt ditt lösenord?

 INFORMATION
Företags Info
Köpvilkor
Personuppgiftspolicy
Hur handlar man
Kontakta oss
Om Cookies

Tipsa en vän
 



Personuppgiftspolicy

Personal Information

När du beställer dina varor eller registrera dig för nyhetsbrev hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja vårt åtagande gentemot dig.

Spektram kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part.

Om du vill ha Spektrams nyhetsbrev kommer vi att skicka information och produkterbjudanden till dig via e-post.

Detta kan enkelt avbokas via vår medlemsida.

Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall vår kundtjänst.

Åldersgräns

Vi kan inte ta emot beställningar från personer under 18 år.

Cookies

Viktig information angående webbläsarens inställningar

Enligt den lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska alla som besöker webbplatser informeras om vad cookies används till och ges möjlighet att vägra sådan användning.

En cookie är en liten textfil som lagras på din dator och innehåller textinformation. Vi sparar ingen personlig information via cookies, och information om dig som besökare kan inte spåras av oss via cookies.

Vår webbplats använder sessionscookies. Under tiden du är inne och surfar på en sida, skickas den här cookien mellan din dator och servern för att kunna koppla information. Sessionscookies lagras inte permanent på din dator, utan försvinner när du stänger din webbläsare. Cookies används för att byta språk, beställa varor etc.

Om ni vill handla på vår webbplats måste ni acceptera cookies och det gör ni på följande sätt:

(Microsoft Internet Explorer 6.0+)

  • Välj Internetalternativ från verktygsmenyn.
  • Klicka på sekretessfliken.
  • Drag skjutreglaget till läget "Mellan"
  • Tryck Ok.
Mer information om cookies finns på http://www.google.com/cookies.html
 


Copyright © 2004-2017  Spektram.com
Alla varumärke som namnges här tillhör respektive varumärkesägare.