Vaša korpa je prazna. Zemlja / јezik
RSD

 ULOGUJ SE
Zaboravili ste šifru?

 INFO CENTAR
O firmi
Uslovi
Polisa privatnosti
Kako kupovati
Kontaktirajte nas
O kukijima

Recite drugima o nama
 


 
 


Prevoz
Vreme slanja i prevoz

Spektram Group isporučuje robu u celoj Srbiji. Sva roba koja je na skladištu i koja je naručena biće isporučena istog dana.
Sve narudžbine izvršene subotom, nedeljom i praznicima ili posle 12 časova biće poslate prvog sledećeh radnog dana.
Roba se isporučuje putem Post Expressa po sistemu "Danas za sutra". Detalje možete pogledati na adresi www.postexpress.rs
Teže pošiljke se šalju kao paketske pošiljke preko Pošte Srbije.

Cena prevoza:
od 1-500g – 200din
od 51-2000g – 250din
od 2001-5000g – 340din
Uvek možete proveriti cenu prevoza u Vašoj korpi za kupovinu.

Plaćanje

Metod plaćanja


Nudimo sledeće načine plaćanja:

Plaćanje unapred
Uplatom na naš tekući račun a nakon naše evidencije uplate roba će biti spremna za isporuku shodno Vašem izboru. VAŽNO: U slučaju plaćanja uplatnicom uvek naznačite broj Vaše narudžbine u polju "svrha uplate"!

Preko računa
Škole, institucije, i firme mogu plaćati preko računa, odloženo.

Prilikom naručivanja preko firme obavezna je dostava Potvrde o izvršenom evidentiranju za PDV na e-mail: office@spektram.com ili na faks: 011/26 91 254.

Poslednji dan plaćanja fakture je iskazan na fakturi i mi smo spremni da vas kreditiramo do 10 radnih dana računajući od dana kada je faktura izdata. Ukoliko faktura nije plaćena u navedenom roku biće zaračunata zatezna kamata u iznosu od 2,75% a u skladu sa Zakonom.

Isporuka

Metod isporuke

Post Express
Roba će biti distribuirana Post Express-om po sistemu "Danas za sutra". Slanje robe će biti tarifirano shodno važećem cenovniku Post Express-a (pogledati: http://www.postexpress.rs/cene.asp)
Kod promocije proizvoda slanje robe je besplatno!

Cene

Sve cene su iskazane u srpskim dinarima (RSD) prikazane bez PDV (sivo označeno) i sa PDV (crveno označeno).
Spektram Group zadržava pravo na izmene cena koje mogu nastati kao posledica promena na tržištu i promena kursa valuta.
Spektram Group nije odgovorna za moguće greške u cenama koje su prikazane.

Nepodignuti paketi

Spektram Group će zaračunati sve troškove nastale usled nepodizanja naručenog paketa.

Garancija & vraćanje robe

Garancija

Spektram Group garantuje da je svaki proizvod bez oštećenja i spreman za upotrebu u smislu da neće oštetiti Vaš štampač u bilo kom pogledu.

Neispravna roba

Spektram Group garantuje ispravnost robe koju ste naručili. Ukoliko ste primili neispravan proizvod kontaktirajte našu službu podrške što pre a najkasnije 3 dana od dana narudžbine tog proizvoda. Posle tog roka reklamacije se neće razmatrati. Nakon prijema neispravnog proizvoda i konstatovanja uzroka neispravnosti od naše stručne službe neispravni proizvodi će biti zamenjeni novim. Ukoliko se utvrdi da je proizvod koji se reklamira mehanički oštećen, da su na njemu vršene popravke, prepravke ili otvaranja, ako je proizvod istrošen u smislu kraja radnog veka ili ako se proizvodom nije normalno rukovalo, zamena neće biti odobrena. Svi troškovi vraćanja proizvoda padaju na teret Kupca.

Vraćanje proizvoda

Kupac koji namerava vratiti neispravan proizvod mora prvo kontaktirati našu službu u pismenoj formi e-mail: office@spektram.com Tom prilikom mora dati razlog reklamacije, broj racuna/otpremnice, svoje podatke adresa i telefon. Svi proizvodi koji se vraćaju moraju biti u orginalnoj ambalaži, neoštećeni. Ukoliko je reklamacija na kupljeni proizvod opravdana Kupcu će proizvod biti zamenjen drugim ispravnim proizvodom ili će kvar biti otklonjen najkasnije u roku od 8 dana. U slucaju nemogućnosti otklanjanja kvara i zamene neispravnog proizvoda odgovarajućim drugim ispravnim proizvodom, Prodavac se ovavezuje da Kupcu vrati na njegov tekući račun iznos maloprodajne cene koju je Kupac platio. Novčani troškovi nastali prilikom transporta kupljenog proizvoda ne podležu vraćanju.

Reklamacija na oštećenu pošiljku

Ukoliko Vam roba koji ste poručili stigne oštećena prilikom isporuke, potrebno je u roku od 24 sata kontaktirati kurirsku službu koja je uredjaj dostavila kako bi napravili zapisnik, a zatim nas obavestiti o tome.

Pristanak na obradu podataka o ličnosti

U skladu sa članom 15 Zakona, obrada podataka o ličnosti se vrši na osnovu pristanka.

Dajem svoj pristanak na obradu sledećih podataka, u cilju prijema obaveštenja - preduzeću Spektram group d.o.o., i upoznat/a sam da će moje ime i prezime, e-mail adresa i broj fiksnog/mobilnog telefona biti korišćeni isključivo za prijem elektronske pošte, u vezi sa proizvodima i uslugama preduzeća Spektram group kao i radi prijema važnih obaveštenja u vezi sa uslugama kojih sam korisnik: * Ime i prezime * Email adresa * Broj fiksnog/mobilnog telefona

 


Copyright © 2004-2024  Spektram.com
Sve registrovane robne marke i zaštitni znaci su vlasništvo njihovih uglednih vlasnika i korišćeni su isključivo u opisne svrhe.