Vaša korpa je prazna. Zemlja / јezik
RSD

 ULOGUJ SE
Zaboravili ste šifru?

 INFO CENTAR
O firmi
Uslovi
Polisa privatnosti
Kako kupovati
Kontaktirajte nas
O kukijima

Recite drugima o nama
 


 
 

Vodič za kupovinu na sajtu

Kako da pronađete Vaš štampač?

Korak I:

Izaberite tip štampača koji imate u glavnom meniju na vrhu stranice. Takođe možete upotrebiti i pretragu kako bi ste lakše došli do željenog proizvoda, naravno morate znati oznaku ili broj kertridža.

Korak II:

Izaberite marku štampača u meniju sa leve strane (Canon, Epson...). Potom ćete videti listu štampače koji potpadaju pod izabranu kategoriju.

Korak III:

Pronađite Vaš štampač, faks aparat itd. Kliknite na isti.

Korak IV:

Izaberite kertridž ili drugu robu koja odgovara, popunite polje za količinu i kliknite na dugme "kupi"

Korak V:

Nastavite sa narudžbinom tako što ćete popuniti e-formular sa podacima. E-formular se sastoji iz tri dela:

U prvom delu se popunjavaju podaci o Vama, firmi i adresi isporuke a potom birate način plaćanja.U drugom delu koji predstavlja potvrdu narudžbine i vrši se slanje narudžbine našoj službi. Takođe možete videti kompletnu narudžbinu sa konačnom cenom koja se naplaćuje.U trećem delu primićete račun sa informacijom o broju narudžbine. Račun možete štampati radi evidencije o kupovini.

Korak VI:

Po završenoj kupovini primićete e-mail potvrde narudžbine. Vaša narudžbina biće poslata čim se dobije potvrda o uplati u celosti.

Možete pristupiti svim Vašim ranijim narudžbinama preko Vašeg naloga koji je prvom kupovinom praktično otvoren na spektram.com web stranici. Tu možete videti kada je narudžbina poslata ili je otvorena što znači da roba još nije poslata.

Popunjavanje uplatnice

Ovde možete videti primer popunjene uplatnice. Kliknite na sliku za veći prikaz.

 


Copyright © 2004-2024  Spektram.com
Sve registrovane robne marke i zaštitni znaci su vlasništvo njihovih uglednih vlasnika i korišćeni su isključivo u opisne svrhe.