Vaša korpa je prazna. Zemlja / јezik
RSD

 ULOGUJ SE
Zaboravili ste šifru?

 INFO CENTAR
O firmi
Uslovi
Polisa privatnosti
Kako kupovati
Kontaktirajte nas
O kukijima

Recite drugima o nama
 


 
 

Privacy Policy

Lični podaci

Kupovinom naših proizvoda i registracijom na našem web sajtu Vi ostavljate neke od Vaših ličnih podataka (ime, prezime, adresu, telefon i td.) U isto vreme dajete nam pravo da te informacije registrujemo u našoj bazi podataka kako bi mogli da Vam isporučimo traženu robu.

Spektram Group neće davati Vaše podatke trećim licima.

Ako ste zainteresovani da primate novosti sa sajta (gde možete dobiti informacije o popustima) mi ćemo Vam slati iste putem e-maila. Ako niste zainteresovani za novosti mozete ih jednostavno isključiti u Vašem nalogu.

Starosno ograničenje

Ne odobravamo narudžbine od strane osoba mlađih od 18 godina.

Kukiji

S obzirom na EU zakon o e-komunikacijama koji je ušao u upotrebu 25. jula 2003 svi koji posećuju web koristeći Internet, moraju biti obavešteni o kukijima (cookies) i njihovom svrhom. U isto vreme imate mogućnost da odbijete korišćenje istih.

Kuki je mali tekstualni fajl koji je smešten u Vaš računar. On sadrži tekstualne informacije. Mi ne koristimo kukije da prikupljamo Vaše privatne podatke niti smo to u mogućnosti.

Naša web stranica koristi "jednokratne kukije". Dok ste na nasem sajtu kuki postoji a kada napustite naš web sajt on se automatski briše. Kukiji se koriste da bi se mogao birati različit jezik na našem web sajtu kao i da bi mogli kupovati na istom. Ukoliko želite kupovati na spektram.com morate prihvatiti kukije u Vašem web čitaču i to možete učiniti na jedan od sledećih načina:

(Microsoft Internet Explorer 6.0+)

  • Izaberite "Internet Options" iz Tools menija.
  • Klikni na the "privacy" tab.
  • Klikni na "Default" dugme (ili ručno pomeri dugme na dole do položaja "Medium") pod grupom "Settings".
  • Klikni "OK".

Više informacija o kukijima možete naći na: http://www.google.com/cookies.html
 


Copyright © 2004-2024  Spektram.com
Sve registrovane robne marke i zaštitni znaci su vlasništvo njihovih uglednih vlasnika i korišćeni su isključivo u opisne svrhe.